IELTS – συστάσεις επιτυχόντων

Για το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας IELTS στην Ευρωδιάσταση μιλούν οι επιτυχημένοι σπουδαστές μας!

Βασιλική Ρουμπή, επιτυχούσα IELTS (score 8)Επέλεξα την Ευρωδιάσταση για προετοιμασία IELTS μετά από έρευνα αγοράς. Τόσο ο καθηγητής μου όσο και το γραμματειακό προσωπικό (στην πλειοψηφία τους επίσης καθηγητές) με βοήθησαν να αποκτήσω πλήρη εικόνα της εξέτασης IELTS, να εντοπίσω και να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και τελικά να πετύχω ένα score το οποίο σίγουρα δεν θα είχα πετύχει αν είχα προσπαθήσει μόνη μου ή αν είχα απευθυνθεί σε άλλο εκπαιδευτήριο. Ευχαριστώ πολύ την Ευρωδιάσταση για την άψογη καθοδήγηση που μου παρείχε.

Μαρία Αντωνιάδου, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια: “Χάρη στην Ευρωδιάσταση, πέτυχα IELTS score 8 με την πρώτη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το επίπεδο οργάνωσης της σχολής και τους καθηγητές της.”

Εύα-Έλλη Χατζηαρσένη, Οδοντίατρος: “Παρακολούθησα ταχύρρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας IELTS στην Ευρωδιάσταση και πέτυχα score 8 με την πρώτη. Συστήνω ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση, ειδικά σε συναδέλφους γιατρούς.”

Απόστολος Καραγιάννης – επιτυχών IELTS με score 8: “Προτείνω την Ευρωδιάσταση διότι με βοήθησε να πετύχω 8 στις εξετάσεις του IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ χαμηλό κόστος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το φροντιστήριο διότι με βοήθησε σε ένα από τα βήματα για να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου και τις φιλοδοξίες μου.”

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 30 Απριλίου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43